Υπηρεσίες Μασάζ

Θεραπευτικό | Χαλαροτικό

Ποιά είναι τα οφέλη του Μασάζ;

Οι υπηρεσίες μασάζ αποτελούν ουσιώδες στοιχείο της συνολικής φροντίδας του σώματος, ιδίως για αθλητές και ενεργούς ανθρώπους. Οι διάφοροι τύποι μασάζ προσφέρουν πολλαπλά οφέλη, όπως αποκατάσταση, χαλάρωση και βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Αυτά τα οφέλη προσαρμόζονται ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες και τον τύπο του μασάζ.

Παρέχοντας εξατομικευμένες συνεδρίες, τα μασάζ που επικεντρώνονται στο σώμα συνολικά επιφέρουν θετικά αποτελέσματα. Οι υπηρεσίες επαγγελματικού μασάζ συνδυάζουν τη χρήση φυτικών προϊόντων με τεχνικές θεραπείας, προσφέροντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι εναλλακτικές επιλογές, όπως το αθλητικό μασάζ, στοχεύουν στη θεραπεία του σώματος, ενθαρρύνοντας την απόλαυση και την ευεξία μέσω ενός ισχυρού και δυνατού μασάζ.

Το Μασάζ μπορεί να προσφέρει διάφορα οφέλη, όπως:

Χαλάρωση των Μυών

Ο μασάζ βοηθά στην χαλάρωση και απόκλιση των μυών, μειώνοντας την ένταση και την τάση προς τραυματισμούς.

Βελτίωση της Κυκλοφορίας

Ο μασάζ βοηθά στην αύξηση της ροής του αίματος και της λεμφικής κυκλοφορίας, βοηθώντας στην αποβολή των τοξινών και την αποκατάσταση των μυϊκών ιστών.

Ανακούφιση από Πόνους

Ο μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, τραυματισμούς ή φλεγμονές.

Βελτίωση της Ευεξίας

Ο μασάζ συμβάλλει στην βελτίωση της ψυχολογικής κατάστασης και της γενικής ευεξίας, μειώνοντας το άγχος και το άγχος.

Επιτάχυνση Αποκατάστασης

Ο μασάζ μπορεί να συμβάλει στην ταχύτερη ανάκαμψη μετά από έντονη προπόνηση ή αγώνα.

 

Κατά τη διάρκεια του μασάζ, ο μασέρ χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές για να χαλαρώσει τους μύες και να βελτιώσει την κατάσταση των ιστών. Οι διάφορες μορφές μασάζ περιλαμβάνουν το Σουηδικό, το Σπορ, το Βαθύ, το Ρεφλεξολογίας και πολλά άλλα.

Οι υπηρεσίες μασάζ παρέχονται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκτός του συλλόγου μας και μπορούν να βοηθήσουν αθλητές και ασκούμενους να διατηρήσουν την καλή φυσική κατάσταση, να αντιμετωπίσουν προβλήματα μυϊκών πόνων και να αυξήσουν τη γενική τους ευεξία. Η συνεργαζόμενη μασέρ του συλλόγου είναι η κα. Καλπακτσίδου Σοφία.Επικοινωνήστε μαζι μας για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις.

 

Άλλες Δραστηριότητες

Δείτε σχετικές δραστηριότητες ή υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ping Pong

Αυτοσυγκέντρωση | Αντανακλαστικά

Γενική Γυμναστική

                   Ρυθμική | Ενόργανη                    Ακροβατική | Χορός

Αθλητική Προσχολική Αγωγή 3-6 Ετών

Παιχνίδι | Κίνηση | Ρυθμός