fbpx

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

by | Oct 5, 2018 | ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΛΗΓΟΥΝ...

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 

Ημερήσια εκδρομή στον Χορτιάτη
Όροι Συμμετοχής
Την Κυριακή 21/10/18 θα περπατήσουμε στα μαγευτικά μονοπάτια του Χορτιάτη …. Η διαδρομή είναι πανέμορφη, καθώς περνά μέσα από καταπράσινα δάση, γεμάτα φυτά και ζώα. Ένας ευχάριστος ορειβατικός περίπατος μέσα στο πυκνό δάσος όπου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την πλούσια φύση, το νερό της πηγής «Τρία Αδέλφια» αλλά και θέα της Θεσσαλονίκης από την πιο ψηλή κορυφή του νομού . Ο δασικός του πλούτος είναι απίστευτος. Καστανιές, οξιές, πρίνοι, γεράνια, νεραγκούλες, πανσέδες αλλά και λουλούδια μενεξέδες, κρόκους, ανεμώνες, ,αγριοφράουλες είναι κάποιοι από τους θησαυρούς του….
Λεπτομέρειες πεζοπορίας:
Η πεζοπορία θα ξεκινήσει στις 9:15 από την πλατεία του χωριού όπου θα γίνει μια ενημέρωση για την πεζοπορία από τον οδηγό της εκδρομής και θα δοθούν κάποιες οδηγίες. Θα κατευθυνθούμε στο μονοπάτι για το καταφύγιο του Χορτιάτη όπου εκεί θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για κάποιο ρόφημα ή ελαφρύ φαγητό. Η επιστροφή θα είναι πάλι στην πλατεία στις 14:00.
Ώρες πορείας (ανάλογα το ρυθμό): 4 – 5 ώρες
Δυσκολία: 2/5
Απόσταση: 10 χλμ.
Υψόμετρα: Αρχή 550μ. – Μέγιστο 1.000μ.
 
1. Βασικός εξοπλισμός:
 
1) Σακίδιο πλάτης 20L – 40L
2) Αδιάβροχο πεζοπορικό ή ορειβατικό παπούτσι
3) Ελαστικό και άνετο παντελόνι για την πεζοπορία
4) Αντιανεμικό και αδιάβροχο μπουφάν
5) Εφεδρικά ρούχα – αλλαξιές κατά την διάρκεια της πεζοπορίας (μπλούζες, κάλτσες κ.α.).
6) Παγούρι (1-2 λίτρα)
7) Τρόφιμα – ξηροί καρποί, σταφίδες, μπάρες, σοκολάτες κλπ
8) Σακούλες πλαστικές (για σκουπίδια κλπ.)
9) Μπατόν πεζοπορίας (αν υπάρχει)
 
2. Δηλώσεις συμμετοχής – Κόστος συμμετοχής – Ηλικίες
 
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.10.18
Το κόστος συμμέτοχης είναι 5 ευρώ το άτομο. Για να συμμετάσχει κάποιος στην πεζοπορία, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας του.
3. Ελάχιστος αριθμός ατόμων
 
Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ένα ελάχιστος αριθμός 20 συμμετεχόντων.
4. Υγειονομική Κάλυψη
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι εκδρομείς συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι εκδρομείς συμμετέχουν  με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.
 
 
5. Γενικοί Όροι
• Στις εκδρομές μπορούν να συμμετάσχουν μόνο εγκύρως και εγκαίρως εγγεγραμμένα άτομα.
• Η εκδρομή σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών αναβάλλεται.
• Επιστροφή χρημάτων για τις εκδρομές σε περίπτωση ακύρωσης απο την πλευρά των εκδρομέων γίνονται 4 ημέρες νωρίτερα. Σε διαφορετική περίπτωση ούτε επιστρέφονται ούτε συμψηφίζονται με επόμενη εκδρομή.
• Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνονται από τον συμμετέχοντα κατά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής είναι απολύτως αληθή. Σε περίπτωση που η αίτηση/δήλωση συμμετοχής υποβάλλεται από τρίτο πρόσωπο, θεωρείται ότι ο συμμετέχων συμφωνεί για τη διάθεση των προσωπικών του δεδομένων προς τον Α.Σ. ΠΕΡΑ.
• Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους παρέχονται σε τρίτους για σκοπούς διαφήμισης, καθώς και δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, που παρέχονται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης συμμετοχής, θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται αποκλειστικά και μόνο με τη διεκπεραίωση της εκδρομής. Με την αίτηση συμμετοχής ο συμμετέχων συμφωνεί ότι τα δεδομένα του τυγχάνουν επεξεργασίας για τους σκοπούς της διεξαγωγής της εκδρομής. Οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, γίνεται μόνο κατόπιν συναίνεσης του υποκειμένου των δεδομένων για τον εκάστοτε δηλούμενο συγκεκριμένο σκοπό.
• Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους που λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της εκδρομής από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς δημοσιότητας και μελλοντικής προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.
• Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη φωτογράφιση τους κατά την ημέρα και τις ώρες διεξαγωγής του αγώνα από φωτογράφους της διοργάνωσης και το Επίσημο Φωτογραφικό Πρακτορείο της διοργάνωσης, καθώς και στη λήψη της εικόνας τους κατά τη βιντεοσκόπηση, μαγνητοσκόπηση, ή άλλης μορφής οπτικής καταγραφής του γεγονότος. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συμφωνούν με τη χρήση των λήψεων αυτών και την αναπαραγωγή τους σε συνδυασμό με το ονοματεπώνυμό τους. Τα σχετικά εμπορικά δικαιώματα από τα παραπάνω ανήκουν αποκλειστικά στην διοργάνωση και οι συμμετέχοντες δεν έχουν κανένα δικαίωμα ιδιοκτησίας επί των παραπάνω φωτογραφικών ή άλλων λήψεων, ούτε δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.
• Οι φωτογραφίες και τα βίντεο των συμμετεχόντων αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Α.Σ ΠΕΡΑ, είναι ορατές από τον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο και παραμένουν ως τέτοιες χωρίς χρονικό περιορισμό. 
• Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών, των εθελοντών και του προσωπικού της διοργάνωσης,.
• O Α.Σ. ΠΕΡΑ εγγυάται ότι δεν θα συλλέγει, καταχωρεί, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί, αναπαράγει, διαβιβάζει, διαδίδει και εν γένει επεξεργάζεται καθ’ οποιονδήποτε τρόπο Προσωπικά Δεδομένα σε οποιαδήποτε μορφή, πέραν από αυτή που είναι απολύτως αναγκαία για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών του, σύμφωνα με τους όρους της κύριας σύμβασης όπως ισχύει.
• Απαγορεύεται ρητά στον Α.Σ. ΠΕΡΑ να χρησιμοποιήσει τα ως άνω προσωπικά δεδομένα για δικούς του σκοπούς, ανεξάρτητους προς αυτούς που προσδιορίζονται στην μεταξύ των αντισυμβαλλομένων κύρια σύμβαση, όπως ισχύει και τα τυχόν παραρτήματα αυτής, πολύ δε περισσότερο απαγορεύεται να τα παραχωρήσει ή μεταβιβάσει με ή χωρίς αντάλλαγμα σε τρίτους.
• Ο Α.Σ. ΠΕΡΑ εγγυάται την εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Δεδομένων που επεξεργάζεται και διασφαλίζει ότι η επεξεργασία αυτών γίνεται αποκλειστικά από τα απολύτως αναγκαία και ρητά εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, τα οποία θα έχουν ενημερωθεί και θα έχουν αναλάβει έγγραφη δέσμευση τήρησης εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας έναντι του Εκτελούντος την Επεξεργασία και τήρησης του παρόντος άρθρου της σύμβασης και του κανονιστικού πλαισίου για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων.
• Ο Α.Σ. ΠΕΡΑ θα λαμβάνει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφαλείας έναντι των κινδύνων για την προστασία των υποκειμένων και να χρησιμοποιεί όλα τα πρόσφορα μέσα, όπως κρυπτογράφηση, ανωνυμοποίηση, ψευδωνυμοποίηση, antivirus, τείχος προστασίας, διαδικτυακές πύλες κλπ για την τήρηση των αρχών της εμπιστευτικότητας, ακεραιότητας, διαθεσιμότητας και αξιοπιστίας των Προσωπικών Δεδομένων που επεξεργάζεται ώστε η επεξεργασία αυτή να πληροί τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της εθνικής νομοθεσίας.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΛΗΓΟΥΝ...

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Για να ολοκληρωθεί η κράτηση χρειάζεται:

  • Συμπλήρωση της φόρμας Εγγραφής
  • Κατόπιν θα λάβετε απαντητικό e-mail με τις λεπτομέρειες για την καταβολή του ποσού συμμετοχής

Πιθανές απορίες-ερωτήσεις για την εκδρομή μας στο asperathess@yahoo.gr ή στο 231 30 41 359

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Συμφωνώ με τους όρους συμμετοχής

3 + 15 =

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com