ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

Πλάνο διατροφής | Υποστήριξη

Τι προσφέρει η υπηρεσία διαιτολόγου;

Οι υπηρεσίες διαιτολόγου προσφέρουν σημαντική συμβολή στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, της απόδοσης και της υγείας των αθλητών και των ασκούμενων. Οι διαιτολόγοι εξατομικεύουν τα διατροφικά προγράμματα για να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τους στόχους κάθε ατόμου. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη διαχείριση του βάρους, τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης, την αύξηση της μυϊκής μάζας και πολλά άλλα.

Τι περιλαμβάνουν οι βασικοί στόχοι των υπηρεσιών διαιτολογίας;

Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Διατροφής

Ο διαιτολόγος αναλύει τις ανάγκες, τους στόχους και τον τύπο προπόνησης του αθλητή ή του ασκούμενου και σχεδιάζει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που θα του επιτρέψει να επιτύχει τα αποτελέσματα που επιθυμεί

Κάλυψη Θρεπτικών Αναγκών

Οι αθλητές και οι ασκούμενοι έχουν αυξημένες θρεπτικές ανάγκες λόγω της έντονης φυσικής δραστηριότητας. Ο διαιτολόγος βοηθά να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες, εξασφαλίζοντας την κατάλληλη ποσότητα πρωτεΐνης, υδατανθράκων, λιπαρών, βιταμινών και μετάλλων.

Βελτίωση Απόδοσης

Ο διαιτολόγος επιλέγει τη σωστή σύνθεση των θρεπτικών συστατικών για να βελτιώσει την αθλητική απόδοση. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη βελτίωση της αντοχής, την αύξηση της δύναμης και της ενέργειας κατά τη διάρκεια της προπόνησης

Ανάκαμψη και Επούλωση

Οι διαιτολογικές επιλογές μπορούν να επηρεάσουν τον ρυθμό ανάκαμψης μετά την προπόνηση ή τον αγώνα. Ο διαιτολόγος μπορεί να διαμορφώσει ένα πρόγραμμα διατροφής που θα βοηθήσει τον αθλητή να ανακάμψει γρηγορότερα και να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο τραυματισμού.

 

Οι υπηρεσίες διαιτολογίας αποτελούν σημαντικό εργαλείο για την επίτευξη των στόχων των αθλητών και των ασκούμενων, ενισχύοντας την απόδοση, την υγεία και τη γενική ευεξία τους.

Συνεργαζόμενος Διαιτολόγος:
Η έμπειρη Διαιτολόγος – Διατροφολόγος του συλλόγου μας είναι η Αιναλίδου Μαρία. Η κα. Αιναλίδου ειδικεύεται στη κλινική διατροφή και θα είναι δίπλα σας σε όλο το ταξίδι σας με προορισμό τους στόχους σας.

Άλλες Δραστηριότητες

Δείτε σχετικές δραστηριότητες ή υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ping Pong

Αυτοσυγκέντρωση | Αντανακλαστικά

Γενική Γυμναστική

                   Ρυθμική | Ενόργανη                    Ακροβατική | Χορός

Αθλητική Προσχολική Αγωγή 3-6 Ετών

Παιχνίδι | Κίνηση | Ρυθμός