Το Better Basketball Skills Personal Training (BBS) είναι ένα συναρπαστικό και μοναδικό πρόγραμμα που προσφέρει πλήρη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην ανάπτυξη όλων των βασικών δεξιοτήτων του μπάσκετ μέσω καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας. Το μοντέλο εκπαίδευσης BBS στοχεύει στο αποτέλεσμα και την βελτίωση του κάθε αθλούμενου προσαρμοζόμενο με γνώμονα την ηλικία και το επίπεδο του. Η συνεχής βελτίωση, είναι ο θεμέλιος λίθος του προγράμματος BBS  πάνω στον οποίο είναι χτισμένο. Η προοδευτικότητα και οι μέθοδοι εκπαίδευσης αιχμής μας διασφαλίζουν ότι οι αθλητές μας θα γίνουν καλύτεροι γρηγορότερα. Η συνεχής μας επιμόρφωση και εκπαίδευση στον τομέα του αθλητισμού και στην μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης, μας οδηγεί στο συμπέρασμα εδώ στο Better Basketball Skills Personal Training ότι η βελτίωση δεν σταματά ποτέ.
ΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ BBS
Οι έρευνες δείχνουν ότι υπάρχουν 5 βασικά συστατικά που απαιτούνται προκειμένου να επιτευχθεί μετρήσιμη βελτίωση σε κάθε τομέα της μάθησης. Αυτά τα συστατικά είναι τα εξής:
  1. Διάγνωση, ένα προ-τεστ δεξιοτήτων
  2. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης
  3. Ένας “χάρτης” ή πλάνο.
  4. Αποτελεσματικές προπονήσεις
  5. Μια αυθεντική αξιολόγηση για τη μέτρηση της προόδου
Το BBS έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα συντονισμένο με όλα τα παραπάνω συστατικά. Έχουμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης για τους αθλητές το οποίο:
  • Σπάει και αναλύει κάθε τομέα του παιχνιδιού
  • Εξηγεί ποιες δεξιότητες χρησιμοποιούνται στον κάθε τομέα
  • Παρακολουθεί την απόκτηση και την εφαρμογή των δεξιοτήτων κατάρτισης
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΤΟ BBS
Δυστυχώς, είναι πάρα πολλές αθλητικές ακαδημίες που έχουν κατακλυστεί από ¨προπονητές”, μη πιστοποιημένους, με ξεπερασμένες και επικίνδυνες μεθόδους διδασκαλίας με συνέπεια χαμένες ευκαιρίες μάθησης. Στο BBS, δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την επιτυχία. Οι αθλητές ενθαρρύνονται και πιέζονται για να βγούνε από τη ζώνη άνεσης τους, και να κάνουν  (και να μάθουν από τα)  λάθη, σε ένα περιβάλλον προσεκτικά σχεδιασμένο για να προωθήσει την ανάπτυξη και τη βελτίωσή τους μέχρι να γίνουν ολοκληρωμένοι παίκτες.
ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΟΥ
Οι προπονήσεις θα πρέπει να είναι η καλύτερη επένδυση για την προσωπική ανάπτυξη των αθλητών στο μπάσκετ. Γιαυτό οι αθλητές μας έχουν την μέγιστη προσοχή μας και συνεχή ανατροφοδότηση, από την αρχή μέχρι το τέλος της προπόνησης. Το BBS θα τους διδάξει πώς να χρησιμοποιούν αυτές τις ώρες στο γυμναστήριο ώστε να σημειώνουν σημαντικές βελτιώσεις που παράγουν αισθητά αποτελέσματα. Θα δείξουμε στους αθλητές μας πώς να προπονούνται εξυπνότερα και σκληρότερα, έτσι ώστε οι προσπάθειές τους να αποδώσουν. Οι αθλητές θα μάθουν απλές τεχνικές που θα τους βοηθήσουν να αντιλαμβάνονται την βελτίωσή τους, η οποία, με τη σειρά της, θα τους βοηθήσει να οικοδομήσουν την αυτοπεποίθησή τους και θα τους εμπνεύσει να προπονούνται περισσότερο και καλύτερα.

Αν είσαι αθλητής που ξοδεύει χρόνο ψάχνοντας πώς να βελτιώσει το παιχνίδι του, τότε είναι σίγουρο πως θα αγαπήσεις την προπόνησή μας!

Εάν δεν είσαι πραγματικά αποφασισμένος να δεσμευτείς για να γίνεις καλύτερος, το BBS είναι πιθανόν να ΜΗΝ είναι για εσένα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Το BBS θα βοηθήσει τους αθλητές να προσδιορίσουν και να αναπτύξουν τις πλήρεις δυνατότητές τους μέσα στο γήπεδο. Χρησιμοποιώντας εξατομικευμένη, καινοτόμα και προκλητική προπόνηση και μεθόδους διδασκαλίας, επικεντρωνόμαστε στην συνεχή βελτίωση των μπασκετικών δεξιοτήτων του παίκτη, καθώς και της αθλητικής και πνευματικής του απόδοσης. Η φιλοσοφία μας αρχίζει και τελειώνει με ορθολογιστική προπονητική προσέγγιση των βασικών δεξιοτήτων σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της πνευματικής αντοχής και την ειδική προπόνηση επιδόσεων. Το BBS πιστεύει ακράδαντα ότι η ισορροπία και το footwork είναι τα ζωτικά συστατικά για την επιτυχία στο μπάσκετ. Έχουμε εξασφαλίσει ότι τα συστατικά αυτά ενσωματώνονται σε ότι κάνουμε με τους αθλητές μας. Παράλληλα, δουλεύουμε για να κατανοήσουν την προσωπικότητα ενός πρωταθλητή, τη συμπεριφορά, την πειθαρχία, την δέσμευση κ.ά. Οι προπονητές στο BBS συνεργάζονται στενά με κάθε παίκτη και εφαρμόζουν προγράμματα προπόνησης που παρέχουν μετρήσιμα αποτελέσματα. Αυτή η φιλοσοφία ενδυναμώνει τους αθλητές μας με γνώσεις και πληροφορίες για την περαιτέρω βελτίωση των δεξιοτήτων τους. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, μια θετική και προσανατολισμένη στην δουλειά συμπεριφορά και αφοσίωση για την βελτίωση της απόδοσης είναι υψίστης σημασίας κάθε φορά που ένας παίκτης αγγίζει μια μπάλα. Το BBS συνεργάζεται με κάθε αθλητή ώστε να αναπτύξει τη δική του προσωπικότητα στο μπάσκετ.
ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Η Ατομική Προπόνηση παρέχει τον μέγιστο χρόνο διδασκαλίας και προσοχής στις λεπτομέρειες, καθώς και τον αριθμό των επαναλήψεων που απαιτείται για την κατάκτηση μιας δεξιότητας. Το πρόγραμμα του BBS αρχίζει με ένα τεστ αξιολόγησης, όπου αξιολογούνται το επίπεδο φυσικής κατάστασης του παίκτη και το επίπεδο των βασικών μπασκετικών του δεξιοτήτων. Χρησιμοποιώντας ασκήσεις αξιολόγησης δεξιοτήτων και Φ.Κ.του BBS και σε συνδυασμό με την επαγγελματική μας κρίση, θα αναδειχθούν τα δυνατά του σημεία, καθώς και οι τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Μόλις καθοριστεί το επίπεδο των ικανοτήτων σας, οι προπονήσεις προσαρμόζονται για να καλύψουν τις περιοχές που χρειάζονται βελτίωση, καθώς και στρατηγικές για την ενίσχυση των τομέων που υπερτερούν. Καθ ‘όλη την διάρκεια της προπόνησή σας, θα εφαρμόζουμε συνεχώς την προπονητική μας φιλοσοφία, τονίζοντας τη σημασία του Footwork και της Ισορροπίας ως ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας.