fbpx

28 DAYS

ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΤΤΟ ΛΙΠΟΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΜΟΝΟ 1€ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Τώρα μπορείς να κάνεις το δημοφιλές 30-λεπτό  Fit Body Boot Camp πρόγραμμα αδυνατίσματος  ακόμη και απο το σπίτι. Είναι διασκεδαστικό, οικονομικά προσιτό και θα έχεις καταπληκτικά αποτελέσματα!

Οι 30-λεπτες διασκεδαστικές προπονήσεις μας καίνε τς διπλάσιες θερμίδες στο μισό χρόνο, ανεβάζουν και κρατάνε τον μεταβολισμό σου  σε υψηλό επίπεδο μεχρι και 32 ώρες μετά την τελευταία προπόνηση.

Πες “Αντίο” 👋 στις ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο και νιώσε την εμπειρία να χάνεις γρήγορα το παραπανίσιο λίπος, να χτίζεις  μυϊκό ίστο και να νιώθεις υπέροχα… Ανεξαρτήτως ηλικίας, βάρους και επιπέδου.

Είτε απο επιλογή είτε όχι είτε είσαι στο σπίτι ή ταξίδι ή μακριά μας δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να έχεις εκπληκτικά αποτελέσματα με το νέο μας online πρόγραμμα!
Εαν θέλεις να λιώσεις το περιττό λίπος, να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου και να επανέρθεις στην καλύτερη φόρμα της ζωή σου, τότε θα αγαπήσεις το πρόγραμμα Fit Body 28 day Stronger Together At-Home Challenge!

Ας μετατρέψουμε αυτή την αρνητική κατάσταση σε θετική. Ακόμη έχεις τον έλεγχο της υγείας σου ακόμη και απο το σπίτι.

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ

28€

ΜΕ ΜΟΛΙΣ 1€ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΩΣ...

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ- ΠΕΡΣΟΝΑΛ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Απεριόριστες 30-λεπτες προπονήσεις δια ζώσης και online. Οι συνεδρίες μας καίνε απο 600 – 1000 θερμίδες και για πάνω απο 32 ώρες απο την τελευταια προπόνηση.

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Συνεχής διατροφική υποστήριξη με εξειδικευμένο προσωπικό διαιτολόγιο και σωματομετρικές μετρήσεις για να έχεις ακόμη γρηγορότερα αποτελέσματα.

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ FACEBOOK-VIBER

Διαδικτυακό συστημα υποστήριξης οπου μπορείτε να συνεδεθείτε με αλλους συναθλούμενους και στο οποίο θα αποκτήσετε πρόσβαση και σε υλικό παρακίνησης και διόρθωσης της νοοτροπίας σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πόσο διαρκεί το πρόγραμμα;

28 ημέρες.

Ποσο διαρκεί μια προπόνηση;

30λεπτά.

Ποιο είναι το εβδομαδιαίο πρόγραμμα;

Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00, 19:15 , 20:15 , 21:15.

Τι θα χρειαστεί απο εμένα;

Για εγγυημένα αποτελέσματα σας προτρέπουμε για 3 παρουσίες την εβδομάδα.

Ποιους αφορά το πρόγραμμα;

Αντρες και γυναίκες κάθε επιπέδου μπορούν να συμμετέχουν.

Μπορώ να το παρακολουθώ στον χώρο σας αλλά και απο το σπίτι;

Όλα τα μαθήματα γίνονται στο γυμναστήριο και ταυτόχρονα μεταδίδονται και online για όσους θέλουν να συμμετέχουν απο το σπίτι ή για όσους εργάζονται εκτός τόπου κατοικίας. Μπορείτε να έρθετε απο τον χώρο μας ή να το παρακολουθήσε μέσω Zoom όπτε επιθυμείτε.

Εαν δεν μπορέσω να συμμετέχω στο πρόγραμμα τις συγκεκριμένες ώρες την χάνω την προπόνηση;

Όλα τα προγράμματα μαγνητοσκοπούνται και μπορούν να σας αποσταλλούν για να τα ολοκληρώσετε όποια στιγμη της ημέρας θελήσετε.

Μπορώ να συμμετέχω αν έχω κάποιο τραυματισμό ή αν απαγορεύεται να εκτελέσω κάποια άσκηση;

Οι προπονητές μας θα τροποποιήσουν κάθε άσκηση ώστε να ταιριάζει στο δικό σας επίπεδο φυσικής κατάστασης συμπεριλαμβανομένων τραυματισμών ή παθήσεων που μπορεί να έχετε.

Δεν έχω κάνει γυμναστική τα τελευταία χρόνια. Μπορώ να συμμετέχω;

Ναι φυσικά και μπορείτε!

Θα φροντίσουμε να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα ανεξαρτήτων της τωρινής σας φυσικής κατάστασης.

Είμαστε τόσο σίγουροι για τα αποτελέσματα που θα έχετε αν ακολουθήσετε κατα γράμμα το πρόγραμμα Fit Body 28 day Stronger Together,  που σας προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα ή με το πως θα νιώθετε μετά το τέλος του προγράμματος, ενημερώστε μας και θα σας επσιτρέψουμε το 100% των χρημάτων σας πίσω.

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΧΙΛΙΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΩΣ...

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)