Οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές είναι παραδοσιακά γεμάτες με οικογένεια, διασκέδαση, φαγητό, φαγητό, φαγητό και αλκοόλ. Και ολοκληρώνονται με λίγο ακόμη φαγητό και 2-3 έξτρα κιλά βάρους και λίπους.

Και γι ‘αυτό αποφάσισα να δημιουργήσω ένα νέο πρόγραμμα διάρκειας 21 ημερών, που όχι μόνο θα σε κρατήσει μακριά από το να βάλεις κιλά, αλλά θα σε βοηθήσει να χάσεις μερικά κιλά ΑΚΟΜΑ, απολαμβάνοντας χωρίς ενοχές όλες τις λιχουδιές των διακοπών.

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Μπορείς να έρθεις σε όποια προπόνηση θέλεις. Ώστε να μπορείς να συνδυάσεις την γυμναστική σου με το πολυάσχολο   γιορτινό πρόγραμμά σου. Η διαρκειας κάθε Boot Camp είναι ΜΟΝΟ 30 λεπτά!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Θα γνωρίζεις ακριβώς πώς να κρατήσεις μακριά τα κιλά αυτές τις γιορτές!

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Αυτός που δεν θα βάλει κιλό από τώρα μέχρι τα Χριστούγεννα θα κερδίσει το μισό του πρώτου μήνα του στο Boot Camp Δωρεάν.
Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα γυμναστείς τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα,το λιγότερο, εδώ στο Thessaloniki Fit Body Boot Camp. Οι προπονήσεις μας είναι γρήγορες (ΜΟΝΟ 30 ΛΕΠΤΑ), αποτελεσματικές και είναι σχεδιασμένες για να λάβεις την Afterburn επίδραση.

 ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ

  • Απεριόριστες 30-Λεπτές Προπονήσεις
  • Διατροφικές Συμβουλές
  • Εβδομαδιαία Αποτελέσματα Σωματομετρικών
  • Απεριόριστη Υποστήριξη & Κίνητρο

13 + 5 =

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

BOOT CAMP ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

9:15, 12:00, 15:15

18:45, 19:45, 21:15

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Στεφάνου Νούκα 3, Χαριλάου

Τ: 231 304 1359

PERA SPORTS N FITNESS CLUB